Back

Peste 16.000 de turiști au apelat la serviciile CNIPT

De la deschiderea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Bihor, din anul 2014, și până astăzi, numărul persoanelor care trec pragul acestei instituții crește în mod considerabil. Străinii, în marea lor majoritate, au auzit de Bihor după participarea reprezentanților județului la cele mai importante târguri de profil din Europa. Deschiderea spre Vest a Aeroportului Internațional Oradea reprezintă, de asemenea, un efect cuantificabil al creșterii numărului turiștilor. Doar anul trecut, conform statisticilor, peste 16.000 de persoane au apelat la serviciile CNIPT Bihor. Deși auziseră de Băile Felix, turiștii au fost interesați și de alte zone, precum satul de vacanță Vârtop, atât de căutat în această perioadă a anului.

În cadrul unui interviu acordat, în exclusivitate, de Adrian Dubere, șef serviciu CNIPT, acesta subliniază motivul pentru care Bihorul este, în sine, o veritabilă destinație turistică.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.