Back

Pistă pentru role la Sântandrei

Primăria Sântandrei a depus miercuri, 17 ianuarie 2018, la Grupul de Acțiune Locală Bihor de pe lângă frontiera cu Ungaria, instituție cu sediul în comuna Borș, cererea de finanțare pentru proiectul prin care intenționează să realizeze  o pistă pentru role pe strada Vlad Alexandru. Această pistă va putea fi utilizată și pentru plimbări cu bicicleta sau skateboard.
Pista este proiectată pe o lungime de 250 m, lățime 4 m, 6 inele circulare la distanță de câte 50 m. Termenul de execuție al acestei piste din asfalt, ce va fi încadrată cu borduri, este de 12 luni de la data începerii lucrărilor. Valoarea proiectului se ridică la 365.815 lei fără TVA.
Prin depunerea spre finanțare a acestui proiect la GAL Bihor de pe lângă frontiera cu Ungaria, Comuna Sântandrei va avea asigurată acoperirea valorii de 50.000 euro+TVA, urmând ca diferența să fie suportată din bugetul local.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.