Back

Se suspendă activitatea ghișeului mobil pentru pașapoarte în trei localități

Serviciul Public Comunitar pentru Evidența Pașapoartelor din subordinea Instituției Prefectului jud. Bihor a decis suspendarea deplasării ghișeelor mobile în Valea lui Mihai, Aleșd și Salonta din cauza reducerii substanțiale a cererilor venite din partea cetățenilor din respectivele zone. Totuși, se păstrează activitatea pentru Beiuș și Marghita, acestea din urmă aflându-se la o distanță de peste 60 km față de Oradea, dublu față de restul punctelor.

Pașapoartele solicitate până la aceasta dată prin intermediul ghișeelor mobile a căror activitate urmează a fi suspendată vor fi ridicate de la sediul din Oradea – Str. Dunărea, nr.2 – sau va fi solicitată expedierea prin Poșta Română la domiciliu.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.