Back

Aprovizionarea barurilor de pe str. Vasile Alecsandri, permisă doar între orele 19:00-08:30

Accesul autovehiculelor în vederea aprovizionării a unităților comerciale amplasate pe strada Vasile Alecsandri se face numai în intervalul orar 19:00 – 08:30, aprobat prin ședința Comisiei tehnice pe probleme de circulație și transport rutier din municipiul Oradea.

De asemenea, conform proiectului tehnic de amenajare a străzii Vasile Alecsandri şi transformării acesteia în pietonală, accesul vehiculelor pe stradă este permis doar riveranilor pentru a intra în curte.

Întrucât în acest moment lucrările la obiectivul de investiție sunt în derulare corelat cu condițiile meteo, rugăm cetățenii care circulă cu autovehicule în zonă să respecte intervalul de aprovizionare stabilit.

Este interzisă oprirea/staționarea autovehiculelor pe strada Vasile Alecsandri, cu excepția celor care asigură aprovizionarea în intervalul orar stabilit.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.