Back

Spații de închiriat în Cetatea Oradea pentru activități meșteșugărești

Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural cu sediul în Oradea, Piața Emanuil Gojdu nr. 39 – 41, organizează licitație publică deschisă cu ofertă în plic închis pentru închirierea unor spații în corpul K din Cetatea Oradea, spații cu altă destinație decât cea de locuință.

Spațiile sunt destinate ONG-urilor/PFA-urilor/Intreprinderilor individuale care desfășoară activități meșteșugărești (sticlărie, fierărie etc.), grafică, design, ateliere florale etc.

În total vor fi scoase la licitație un număr de 3 spații, repartizate după cum urmează:

– în corpul K (48,30 mp)

– în corpul K  (54,55 mp)

– în corpul K (27,85 mp)

Procedura de închiriere este licitație publică deschisă, cu ofertă în plic.

Instrucțiunile de organizare și desfășurare a procedurii se pot descărca accesând site-ul www oradea.ro (Informații de interes public – Licitații)

Termenul limită de depunere a ofertelor este 06.07.2018, ora 17:00.

Ofertele se vor depune la sediul Muzeului Orașului Oradea – Complex Cultural, Piața Emanuil Gojdu nr. 39-41, Corp A (Cetatea Oradea)

Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 09.07.2018, ora 13:00, la sediul Primăriei Municipiului Oradea, Piața Unirii, nr.1, etaj II, Sala de ședințe a Direcției Patrimoniului Imobiliar (sala 201), în prezența comisiei de licitație și a reprezentanților împuterniciți ai ofertanților.

Informații suplimentare (inclusiv  vizitarea spațiilor scoase la licitație) se pot obține de la următoarele persoane:

– Mariana Surducan – consilier, Muzeul  Orașului Oradea – Complex Cultural, telefon: 0770.202.055, adresă de mail: marianasurducan@yahoo.com

– Daniela Porcar, telefon: 0757.456.489, adresă de mail: porcar_daniela@yahoo.com

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.