Back

200 de noi locuri de muncă în Parcul Industrial Eurobusiness I

O firmă turcească va investi 26 de milioane de euro în Parcul Industrial Eurobusiness de pe Șoseaua Borșului, ceea ce va duce la crearea de 200 de noi locuri de muncă. Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA (ADLO) a atras prin negociere directă această investiție,  fiind cea mai mare  din anul în curs până în prezent.

Suprafaţa de teren pentru care a fost semnat contractul de către societatea CNR Wire Exim SRL, cu sediul în București, companie subsidiară a holdingului Er-Bakir ELEKTROLITIK BAKIR MAMULLERI A.S. din Turcia, este de 54.905 mp.

Conform informațiilor transmise de ADLO, compania turcă activează în domeniul producției de cabluri şi fire – metalurgia cuprului, exprimându-şi intenția fermă de a desfășura în Parcul industrial activitățile specifice domeniului de activitate și a oricăror altor activități conforme legilor aplicabile parcurilor industriale.

 

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.