Back

Al treilea punct de alimentație publică deschis în Aquapark Nymphaea

Administratorul Aquapark Nymphaea Oradea a deschis recent un al treilea punct de alimentație publică, restaurantul C2, situat în partea de exterior a complexului, de unde vor putea fi servite la grătar ceafă de porc, piept de porc, piept de pui, cârnăciori, scăriță, mititei, pe lângă cartofi pai, băutură sau înghețată.

Vizitatorii vor avea astfel, în exterior, două puncte de alimentație publică, C2 și C3, cu specialități pregătite la grătar, în timp ce restaurantul din interior, C1, pune la dispoziție mâncare gătită. Tot pe partea de alimentație, recent s-a înființat încă un bar, situat tot în partea de exterior a complexului – informează Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

Încărcarea brățărilor, atât pentru consumație, cât și pentru saune sau baia turcească, se poate face doar de la punctele de încărcare. Pentru a facilita încărcarea brățărilor, a fost deschis un al doilea punct  de încărcare, situat lângă Aquashop (magazin). În incinta Aquashopului funcționează și primul punct de încărcare a brățărilor.

Tot o noutate începând din acest sezon estival sunt și cele trei monitoare LCD montate la restaurantul din interior și la cele două puncte de alimentație din exterior.

Toate acestea, pentru ca vizitatorii să petreacă o zi sau un sejur de neuitat la cel mai mare Aquapark din nord-vestul țării. Pentru asta au la dispoziție cele 15 bazine de înot și relaxare atât în exterior, cât și în interior, 10 tobogane, structuri de joacă speciale pentru copii, șase saune, saloane de masaj, baie turcească și terenuri de sport.

Prețurile biletelor sunt aceleași de la deschiderea Aquaparkului, și anume un bilet pentru adulți costă 50 lei, biletul pentru elevi peste 14 ani până la 18 ani și pensionari – 40 lei, iar cele pentru copii peste 3 ani până la 14 ani – 25 lei.

În cursul săptămânii puteți beneficia atât de biletele de 3 ore, cât și de cele de la ora 17.00. Biletele pentru trei ore sunt 25 lei pentru adulți, 20 lei pentru elevi peste 14 ani până la 18 ani și pensionari și 12 lei pentru copii peste 3 ani până la 14 ani. De la ora 17.00, adulții vor plăti 30 lei, elevii peste 14 ani până la 18 ani și pensionarii – 25 lei, iar copiii peste 3 ani până la 14 ani – 15 lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

În weekenduri, minivacanțe sau sărbători legale sunt emise bilete pe întreaga zi, iar în limita locurilor disponibile, și cele de la ora 17.00.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.