Back

Închidere trafic în zona Parcului 1 decembrie

Având în vedere că în cursul lunii mai și iunie au avut loc mai multe evenimente în zona centrală ce au necesitat închiderea circulației în Piața Unirii, pentru a nu se crea blocaje în trafic, închiderea circulației rutiere în str. Parcul 1 Decembrie, între strada Traian Moșoiu și strada Independenței a fost amânată pentru luna iulie.

În vederea finalizării execuției lucrărilor de amenajare a străzii Vasile Alecsandri, conform avizului Comisiei tehnice pe probleme de circulație și transport rutier nr. 185119 din data 26.04.2018, circulația pe str. Parcul 1 Decembrie, între str. General Traian Moșoiu și str. Independenței, va fi închisă începând cu data de 16.07.2018, ora 00:00, până la data de 17.08.2018, ora 24:00.

Închiderea circulației este necesară pentru continuarea proiectului de amenajare a străzii Vasile Alecsandri, prin amenajarea unei treceri de pietoni denivelată, pe o distanță egală cu lățimea străzii V. Alecsandri, la intersecția cu str. Parcul 1 Decembrie.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.