Back

Întreruperea apei potabile pe str. Emilian Mircea Chitul

Compania de Apă Oradea anunță că joi, 12.07.2018, din cauza lucrărilor de intercalare a unei noi reţele de alimentare cu apă pe strada Emilian Mircea Chitul, lucrare executată de către antreprenorul SC Global Serv SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 09.00 – 18.00. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe strada Emilian Mircea Chitul.

Compania de Apă roagă consumatorii să-şi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate a apei, consumatorii sunt rugați să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259.430.928 sau 0359.410.203.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.