Back

O parte din cartierul Nufărul rămâne fără apă caldă

Pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua termică primară, începând de azi, 2 iulie 2018, ora 14.00, se întrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentați din puncte termice 871, 872 și 875. Sunt afectați consumatorii situați pe străzile Nojoridului – parțial, Nufărului – parțial, Leonardo da Vinci, Liszt Ferenc, Jules Verne, Ciheiului și Nicolae Popovici.

Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza în cursul zilei de vineri, 6 iulie 2018. Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toatate rețelele fixe și mobile).

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.