Back

Ca la Londra: turiștii vor admira Oradea din autobuzul decapotabil

Marți, 14 august 2018, Viorel Pop, directorul general al OTL, a prezentat presei locale autobuzul turistic Iveco Mago2, recent achiziționat din Olso, Norvegia.

Autobuzul, destinat plimbării turiștilor pe la obiectivele cele mai importante ale orașului, a sosit duminică în Oradea, urmând să primească cartea de identitate și să fie înscris în circulație.

Acesta este un autobuz cabrio Iveco de tip second-hand, fabricat în 2008, având un motor de 5,6 litri, o capacitate de 33 de locuri pentru pasageri, plus locul conducătorului, deci în total 34 de locuri. Prețul autobuzului a fost 67 de mii de euro, preț ce include și transportul acestuia.

Autovehiculul are acces pentru persoane cu dizabilități. Fiecare scaun este dotat cu sistem de traducere în patru limbi și conector pentru cască. Autobuzul are o instalație de sonorizare pentru amplificare și microfon cu șase boxe.

Traseul de aproximativ 15-20 de km pe care va circula autobuzul va cuprinde în primul rând obiectivele turistice din Oradea, acesta urmând a fi stabilit împreună cu primăria. Costul biletului va fi între 25 de lei și 60 de euro pentru o durată de 48 de ore, turiștii având posibilitatea să urce și să coboare când doresc.

Conducerea OTL propune 6 curse pe zi, autobuzul urmând să circule după un program care va fi stabilit. La cerere se vor efectua curse și noaptea.

https://www.facebook.com/StiriBihor.Info/videos/830973890359773/

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.