Back

Curs de tehnică fotografică digitală cu Claudiu Szabó

În urmă cu 41 de ani, în anul 1976, Clubul Fotografic ”Nufărul” Oradea a organizat primul curs de inițiere în tehnica și arta fotografică. De-a lungul anilor, cursurile au fost absolvite de mii de dornici să se specializeze în tainele fotografiei artistice, tineri sau vârstnici deopotrivă.

Odată cu apariția și răspândirea aparatelor digitale, conducerea  Clubul Fotografic ”Nufărul” Oradea a decis să organizeze sub conducerea artistului fotograf Claudiu Szabó EFIAP, vicepreședintele cunoscutului fotoclub, cursuri speciale pentru posesorii aparatelor digitale.

Având în vedere succesul de care s-au bucurat cursurile de fotografie şi tehnici digitale organizate de-a lungul anilor, conducerile Clubului Fotografic Nufărul Oradea și al Asociaţiei Euro Foto Art Oradea, au decis să organizeze un nou curs de tehnică fotografică digitală, cu începere din data de 17 septembrie 2018, cu o durată de 8 săptămâni. Orele teoretice vor fi susţinute la noul sediu al Fotoclubului, din Cetatea Medievală, în zilele de luni, marţi și joi, între orele 18:00 – 20:00.

În cadrul cursului vor fi predate noţiuni de bază legate de utilizarea funcţiilor aparatelor digitale şi variante de prelucrare a imaginilor. Se vor discuta şi exemplifica de asemenea, noţiuni de compoziţie şi estetică vizuală.

În cadrul cursului vor fi asigurate şi 3 locuri pentru persoane defavorizate, care vor putea participa în condiţii de gratuitate, în baza unei cereri şi a documentelor justificative (în raport cu numărul cursanţilor înscrişi).
Cursul  va fi finalizat în cadrul unei festivităţi, care va avea loc în data de 16 noiembrie 2018, prin vernisarea  expoziţiei de examen, în Galeria de Studio ”Ștefan Vilidár István” din Cetatea Oradea,  unde vor fi prezentate cele mai reuşite creaţii artistice realizate în cadrul cursului şi vor fi înmânate diplome de absolvire.

Participanţii la curs vor avea posibilitatea să facă parte din Clubul Fotografic “Nufărul” din Oradea sau din Asociaţia „Euro Foto Art” Oradea, unde să-şi continue preocupările în domeniul artei fotografice.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0727/336946  sau e-mail: cfno.ro@gmail.com sau clauszabo@yahoo.com

 

Înscrieri şi achitarea taxei de participare la sediul Fotoclubului în data de 17 septembrie 2018, între orele 17:00 – 18:00 (înaintea începerii cursului) în baza fişei cursantului şi a copiei după carte de identitate a cursantului. După înscriere cursanţii vor deveni membri stagiari ai Clubul Fotografic   „Nufărul”, până la terminarea cursului.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.