Back

Aquapark Nymphaea Oradea, accesibil doar în interior

Începând de luni, 1 octombrie, Aquapark Nymphaea Oradea își restrânge activitatea, rămânând deschis doar în interior, cu o capacitate zilnică de 800 de vizitatori față de 2.100. Administrația Domeniului Public Oradea recomandă ca, în special în perioada weekend-urilor, vacanțelor și a sărbătorilor legale, cei care doresc să viziteze complexul să-și achiziționeze biletele anticipat pentru a avea accesul garantat.

Achiziționarea anticipată a biletelor se poate face doar online, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, la ora 21:00. De menționat că, pentru achiziția unui bilet online, este nevoie de un card valabil și numărul de telefon alocat cardului. Cei care vor alege să petreacă o zi sau câteva ore în complexul de agrement au la dispoziție nu mai puțin de cinci bazine interioare, două jacuzzi și un ansamblu de patru tobogane mari, plus cele din Lumea copiilor. Pe lângă aceste facilități, o atractivitate sporită prezintă zona cu cele șase tipuri de saună, un bazin cu apă rece și zona de relaxare. De asemenea, vizitatorii se pot relaxa la baia turcească, unde au la dispoziție cinci bazine cu temperaturi de la 28 la 40 de grade, plus o cabină cu aburi și o zonă de relaxare. Răsfățul poate continua în zona de tip wellness, optând fie pentru un masaj de relaxare, fie pentru o baie reconfortantă în saloanele jacuzzi vip. Salonul solar, mesele de biliard și locul de joacă pentru copii de la etaj întregesc paleta largă de opțiuni pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut. Totul în schimbul unor sume modice, și anume 10 lei/zi, în lumea saunelor, 20 lei/zi la baia turcească (accesul fiind nelimitat) sau 1 leu/minut la solar. Saunele și toboganele funcționează non-stop doar în weekend și sărbători legale, în restul zilelor ele funcționând alternativ, programul putând fi consultat la http://aquapark-nymphaea.ro/infopoint/program-functionare. La salonul de masaj nu se fac programări anticipate, acestea fiind posibile doar în ziua respectivă, la casa nr. 2.

Cât privește partea de alimentație, în interiorul Aquaparkului funcționează un restaurant, unde vizitatorii își vor putea procura mâncare gătită, la care se adaugă două baruri, unul la parter, unul la etaj.

Cei care vor să-și petreacă o zi întreagă în Aquapark Nymphaea Oradea au de achitat 50 de lei, existând și alte trei variante de bilete: 25 lei pentru 3 ore sau 30 de lei pentru 5 ore, după ora 17:00. În weekend-uri, minivacanțe sau sărbători legale sunt emise bilete pentru întreaga zi, iar în limita locurilor disponibile, și cele de la ora 17:00.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.