Back

Deputatul Gheorghe Bogdan a vizitat una dintre cele mai mari societăți din domeniul reciclării deșeurilor

Deputatul PSD de Bihor, Gheorghe Bogdan, secretar în Comisia pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților, s-a aflat marți, 25 septembrie, alături de colegii din comisia amintită, la Buzău, în cadrul unei întâlniri la care au participat primari, șefi ai administrației județene etc. Discuțiile au vizat Ordonanța de Urgență pentru modificarea și completarea Legii nr.211/2011 privind regimul deșeurilor, a Legii nr.249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaj și a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.196/2005 privind Fondul pentru Mediu.
“În urma acestor discuții, am convingerea că autoritățile locale înțeleg importanța respectării angajamentelor luate în fața Comisiei Europene în vederea implementării rapide a unor instrumente economice pentru modernizarea gestionării deșeurilor din România, precum “plătește pentru cât arunci”, “răspunderea extinsă a producătorului” și “taxa la depozitare”. Dacă vrem o țară curată, e nevoie să respectăm natura, să ne respectăm între noi și pe noi!”, apare în postarea de pe pagina de facebook a parlamentarului bihorean.

Cu ocazia deplasării la Buzău, membrii comisiei parlamentare au vizitat una dintre cele mai mari societăți din țară, implicate în reciclarea deșeurilor.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.