Back

Două premii REGIO pentru Primăria Oradea: 10 contracte semnate, aproape 150 milioane lei

Că echipa Direcției Direcției Management Proiecte cu Finanțare Internațională (DMPFI) din cadrul Primăriei Oradea, echipă condusă de Marius Moș, este eficientă, o vede fiecare orădean sau orice turist, care vizitează Oradea și poate aprecia schimbarea practic, la față, a urbei de pe Crișul Repede. Eficiența și valoarea muncii a fost, însă, recunoscută și răsplătită luni, 24 septembrie 2018, când instituția Primăriei Oradea a fost premiată în cadrul Zilelor Regio, eveniment dedicat Programului Operațional Regional și oganizat la Cluj-Napoca de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

După cum era de așteptat, Marius Moș, directorul Direcției Direcției Management Proiecte cu Finanțare Internațională (DMPFI), a ridicat cele două premii obținute de municipalitate.

Primăria Oradea a luat locul I la secțiunea „Cele mai multe contracte de finanțare semnate” pentru un număr de 10 contracte de finanțare semnate cu o valoare totală de 149.634.057,57 lei. Este vorba de contractele semnate pentru perioada de finanțare 2014 -2020.

Totodată, Primăria Oradea a fost premiată și la „Secțiunea Mobilitate Urbană – Municipii Reședință de Județ” pentru implicarea administrației publice orădene în dezvoltarea de proiecte de mobilitate urbană.

„Banii atrași prin Programul Operațional Regional (POR) au avut un impact major pentru perioada 2007 – 2013, din 247 de milioane de euro contracte de finanțare semnate de municipiul Oradea, peste 100 de milioane de euro au fost prin POR. Pentru perioada 2014 – 2020 se conturează deja un portofoliu frumos, de la proiecte de mobilitate urbană și până la cele de eficiență energetică, infrastructură educațională și de sănătate, infrastructură de afaceri sau clădiri de patrimoniu”, a declarat Marius Moș.

 

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.