Back

Florin Mariș-Hinsu este noul manager interimar al Școlii de Arte ”Francisc Hubic”

Cunoscutul bariton Mariș-Hinsu Florin-Marian a fost numit joi, 6 septembrie, în funcția de manager interimar la Școala de Arte ”Francisc Hubic”, numirea fiind făcută prin Dispoziția nr. 287 / 06.09.2018, domnia sa ocupând această funcție până la data începerii executării noului contract de management.

Baritonul Mariș-Hinsu Florin-Marian și-a făcut studiile de specialitate la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Din anul 2001 este cadru didactic al Facultății de Arte de la Universitatea Oradea, departamentul Muzică – Interpretare muzicală Canto. În anul 2008, a înființat singura secție externă a Școlii de Arte, cea din Beiuș.

Numirea domniei sale pune capăt, pentru moment, tensiunilor dintre conducerea Consiliului Județean Bihor, principalul ordonator de credite, și instituția de cultură, condusă până nu demult de violinistul și dirijorul Liviu Buțiu.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.