Back

„Ghidul relației de cuplu” se lansează și la Oradea

Academia Civică Bihor, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează miercuri, 3 octombrie 2018, de la ora 17:30, în sala mare a Primăriei, lansarea cărții „Ghidul relației de cuplu“ de Raluca Rusu. Apărută în 2018, la Editura Cartea Românească, cartea a devenit best-seller, fiind apreciată atât de specialiști, cât și de publicul larg. Volumul va fi prezentat de Andreea Maier și Irina Gherghilescu. În deschiderea evenimentului, Sabin Mureșan va susține un scurt recital muzical cu acompaniament de chitară.

Născută în 1985, în Baia Mare, mamă a trei copii, Raluca Rusu a studiat psihologie și drept la Universitatea „Babeș-Bolyai“ din Cluj-Napoca. În prezent, locuiește și activează profesional în Cluj-Napoca, fiind consilier de dezvoltare personala și specialist în terapia de cuplu. Împreună cu soțul său, profesorul Daniel Rusu, a dezvoltat proiectul Jurnal de cuplu”.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.