Back

România este reprezentată la Festivalul de Dans din Grecia de Ansamblul ZESTREA COMUNEI BRUSTURI

Membrii Ansamblului Folcloric ZESTREA COMUNEI BRUSTURI vor participa în perioada 16-23 septembrie a.c. la Festivalul Internațional de Dans și Cântece Insula Emerald din Thassos, Grecia. Participarea tinerilor din ansamblu vine ca o recunoaștere a valorii artistice și a dăruirii cu care promovează cultura și tradiția din această parte a Bihorului. Aurica Vaida și Remus Bondar, doi îndrăgiți interpreți de muzică populară, și Ciprian Dinicu, instructor de dansuri populare, vor reprezenta, la rândul lor, România în cadrul acestui important eveniment.

Deplasarea în Grecia se face cu spirijinul Primăriei Comunei Brusturi, care a înțeles oportunitatea facilitării prezenței Ansamblului ZESTREA COMUNEI BRUISTURI în marea elită europeană a dansurilor și cântecelor populare. De altfel, componenții ansamblului vor defila în deschiderea festivalului cu un banner pe care se regăsesc steagurile Româneii și a Uniunii Europene, precum și sigla de 100 de ani de la Marea Unire.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.