Back

Sute de bicicliști la Critical Mass

Sute de biciclişti şi-au dat întâlnire, vineri, 21 septembrie, în Parcul Magnolia, unde a avut loc startul unei noi ediţii a evenimentului Critical Mass. Familii cu copii, adolescenți, tineri sau pensionari, cu toții au dat curs invitaţiei de a face o plimbare pe bicicletă şi de a trage un semnal de alarmă asupra poluării cauzate de autovehicule, precum şi în privința modului în care sunt percepuți și respectați bicicliştii în trafic.

Traseul parcurs de bicicliști a fost următorul: Parcare Piața Rogerius – str. Transilvaniei – B-dul Dacia – Parcul Petőfi – str. Republicii – B-dul Magheru – Podul „Dacia” – Piața Emanuil Gojdu – B-dul Cantemir – str. Sextil Pușcariu – str. Horea – str. Sucevei – B-dul. Decebal – str. T. Vladimirescu – sosire în Piața Unirii.

Evenimentul face parte din activitățile proiectului „Pedelează în siguranță!”, proiect implementat de Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar” Oradea cu finanțare de la Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.