Back

Teren de minifotbal în Orășelul Copiilor

În Orășelul Copiilor va fi realizat un teren de minifotbal, urmând să fie folosit gazon artificial. Proiectul, aprobat de Consiliul Local Oradea, propune dezvoltarea unui amplasament în vederea edificării unor sisteme de spații de agrement cu utilizarea maximă a spațiului. Terenul va avea un spațiu adecvat pentru practicarea sporturilor cu efecte benefice asupra sănătății populației. Conform proiectului, terenul de minifotbal va avea o dimensiune de 11 x 26 m, iar stratul finit va fi executat din tartan.

Edilii din Primăria Oradea susțin că prin amenajarea terenului de minifotbal se urmărește o creștere a nivelului de educație, socializare și a stării de sănătate a tuturor copiilor, prin practicarea exercițiilor fizice și sportului, revigorarea și dezvoltarea activităților sportive în corelare cu programele de dezvoltare urbană și creșterea participării tineretului la activități sportive în spațiul urban.

Valoarea totală a investiției este de 144.009,58 lei fără TVA, iar durata de realizare este de 45 de zile.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.