Back

1 Noiembrie: Accesul auto interzis în Cimitirul Municipal

Joi, 1 noiembrie 2018, cu ocazia Zilei Morților, Cimitirul Municipal Rulikowski va fi deschis între orele 08:00 – 21:00. Accesul auto în incintă va fi interzis, cu excepția  autovehiculelor care transportă persoane cu handicap locomotor sau mobilitate redusă, în baza legitimației ce atestă acest fapt.

Începând de vinerea trecută, 26 octombrie 2018, și până joi, 1 noiembrie 2018, inclusiv, Cimitirul Municipal a avut un program de acces prelungit, fiind deschis între orele 08:00 – 21:00. În această perioadă, accesul auto a fost permis în schimbul unei taxe de 5 lei. În ziua de 1 noiembrie, însă, accesul auto în incinta cimitirului va fi interzis, cu excepția  autovehiculelor care transportă persoane cu handicap locomotor sau mobilitate redusă, în baza legitimației care atestă acest fapt, afișată pe parbrizul autovehiculelor. Viteza de deplasare în incinta cimitirului va trebui menținută la maximum 15 km/h, iar parcarea se va face fără a deranja accesul pietonilor şi traficul auto.

Cei care doresc unelte (sape, greble, lopeţi, mături etc.) pentru aranjarea mormintelor le pot obţine la intrarea în cimitir, pe bază de buletin. Tot la intrarea în cimitir a fost amenajat un loc de unde aparținătorii își vor putea procura flori, candele, lumânări sau coronițe în amintirea celor dragi.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.