Back

27 de ambasadori în vizită în Bihor

Un grup de 27 de ambasadori, reprezentând Algeria, Lituania, Iordania, Cehia, Israel, Malayesia, RPD Congo, Tunisia, Algeria, Africa de Sud, Muntenegru, Irak, Chile, Slovacia, Indonezia, Federaţia Rusă, India, Bulgaria, Armenia, Mexic, Peru, Egipt, Portugalia, Nigeria, Georgia, Pakistan şi Sudan, s-a aflat vineri, 19 octombrie, în județul Bihor, răspunzând astfel invitației Ministerului Afacerilor Externe de a se deplasa prin țară pentru a cunoaște oportunitățile, oamenii și tradițiile autohtone.  Oradea a reprezentat cea de-a treia oprire din acest periplu diplomatic ocazionat de Centenar (după Iaşi şi zona Maramureşului), urmând ca delegația să se îndrepte sâmbătă spre Arad şi Timişoara.

Scopul vizitei a fost acela de a promova legături comerciale, culturale, educaţionale şi altele între zonele pe care le vizitează în România şi ţările pe care le reprezintă.

 

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.