Back

98% grad general de ocupare pentru cursa aeriană Oradea – Antalya în 2018

5.321 de turiști. Acesta este numărul de persoane care s-a îmbarcat în acest an de pe Aeroportul Internațional Oradea în aeronavele  companiei aeriane Corendon Airlines pentru zborurile directe către Antalya oferite de touroperatorul Need Tour prin agențiile de turism partenere din Bihor! Pornind de la acest succes, nesperat de unii, managementul firmei Need Tour a decis ca pentru 2019 să lanseze încă de pe acum sezonul de chartere, fapt pentru care marți, 2 octombrie, Abrurrahman Acikgoz, co-fondatorul companiei, a anunțat la Oradea, în cadrul unei conferințe de presă, suplimentarea cu încă o cursă charter pentru Antalya. Cele două zboruri de tip charter vor fi operate de către aceeași companie aerieană – Corendon Airlines – în fiecare zi de luni și miercuri, începând cu data de 10 iunie 2019, avioanele puse la dispoziția turiștilor fiind Boeing 737-800 cu o capacitate de 189 de locuri.

Tot ca o noutate față de 2018, Need Tour le propane turiștilor pachete turistice avantajoase, de genul: 7 zile pline de vacanță la prețul a doar 6 nopți de cazare. Mihaela Crăciun, director general Need Tour, anunță că aceste pachete au fost deja puse în vânzare și pot fi consultate de la agențiile partenere din Oradea.

Pe lângă faptul că și-ar dori să obțină cu Buletin de Oradea, Aytac Acikgoz, care se declară îndrăgostit de urbea de pe Crișul Repede, susține că scopul lui în următoarea perioadă este să aducă pe aeroportul local un jucător important pe piața mondială: Turkish Airlines, care să opereze curse aeriene spre marile aeroporturi din New York, Japonia, Thailanda.

https://www.facebook.com/StiriBihor.Info/videos/290449328349963/

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.