Back

Consiliul Județean se pregătește pentru programul ,,Școala Altfel”

Având în vedere că în acest an școlar săptămâna dedicată programului ,,Școala Altfel” poate fi programată în orice perioadă a anului școlar 2018 – 2019, conducerea Consiliul Județean Bihor a demarat proiectul de coordonare a acestei activități, pentru a reuși implementarea în condiții optime. Mai precis, se dorește o sincronizare a programului instituțiilor subordonate ce au fost și doresc să fie parteneri ai programului și în acest an, respectiv a unităților de învățământ din municipiul Oradea interesate să ia parte la activitățile unei asociații, instituții sau agenții din cadrul C.J. Bihor.

Astfel, a fost transmisă către școlile orădene baza de date ce însumează planurile de activități, prezentările, serviciile și elementele logistice ce pot fi puse la dispoziția reușitei acestui porgram. Desigur, în continuare se va pune accent pe diversificarea și adaptarea acestor programe în funcție de vârsta elevilor și profilul clasei care urmează să efectueze vizita. Din programările actuale reiese că și în acest an sute de tineri vor efectua vizite la instituțiile de cultură bihorene sau la Aeroportul Oradea, care rămâne în topul preferințelor. De asemenea, Sala de ședință a Consiliului Județean Bihor va fi gazda școlarilor. Acestora li se vor prezenta aspecte din activitatea de zi cu zi a aparatului de specialitate, vor face vizite în câteva birouri și se va realiza și o simulare a votului unui proiect de hotărâre, adaptat la propunerile și prioritățile tinerilor.

O mare parte a acestor activități urmează să se concentreze în săptămânile 22 – 26 octombrie 2018 și 29 octombrie – 2 noiembrie 2018.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.