Back

Locuitorii din zona străzii Ion Bogdan rămân joi fără apă potabilă

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că joi, 1 noiembrie, datorită lucrărilor de mentenanţă la magistrala de alimentare cu apă din strada Ion Bogdan, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 08: şi 18:00. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile: Ion Bogdan (cu toate străzile adiacente acesteia) şi Calea Bihorului  (partea dreaptă, sensul de mers spre strada Depoului).

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Compania de Apă își cere scuze pentru inconveniențele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate a apei, consumatorii sunt rugați să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.