Back

Orădenii vor avea de marți energie termică în calorifere

Începând de marți, 2 octombrie 2018, Termoficare Oradea S.A. va demara treptat, furnizarea energiei termice pentru încălzire în Municipiul Oradea și Sînmartin. Decizia a fost luată din cauza temperaturilor  înregistrate în ultimele nopți și previziunilor meteorologice pentru următoarele zile.

Pentru informaţii actualizate în timp real privind reluarea furnizării încălzirii, orădenii pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot accesa pagina web a societăţii, www.termoficareoradea.ro .

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.