Back

Peste 70 de arcași bihoreni se întrec în finala Campionatului Județean

Sâmbătă, în plină Toamnă Orădeană, va avea loc finala Campionatului Judeţean de tir cu arcul, în Parcul Cetăţii Oradea. Competiţie de tradiţie, aflată la a XI-a ediţie, Cupa Cetăţii este şi momentul în care se încheie singurul campionat judeţean de tir cu arcul organizat în România. 

Până acum, la start s-au înscris peste 70 de arcaşi din Bihor, legitimaţi la cele opt cluburi şi asociaţii de tir cu arcul prezente în judeţ (Oradea, Săcueni, Nojorid, Salonta, Aleşd). Concursul se desfăşoară la toate categoriile (master, seniori, juniori, cadeţi şi copii) şi diviziile (olimpic, compound, barebow, tradiţional, bowhunter), pe ateliere de tragere amplasate la distanţe diferite. După Cupa Cetăţii, ultima etapă de campionat judeţean, urmează premierea pe baza rezultatelor obţinute, individual şi pe cluburi, pe parcusului lui 2018. 

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.