Back

Pregătiri pentru referendum: Primăria Oradea suspendă temporar activitatea cu publicul

Primăria Oradea anunţă că, pentru buna desfăşurare a procedurilor premergătoare referendumului, care va avea loc sâmbătă și duminică, 6-7 octombrie, este necesară suspendarea temporară a activităţii de relaţii cu publicul din Centrul pentru relaţii cu publicul/Sala Ghişeelor de la parterul primăriei.

Astfel, din cauza realizării în Sala Ghişeelor a operaţiunilor premergătoare referendumului, activitatea de relaţii cu publicul se va suspenda temporar în data de 5 octombrie (vineri), programul cu publicul va fi doar în intervalul orar 07:30 – 09:30.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.