Back

Restricții de circulație în luna noiembrie

Până în data de 1 noiembrie,  se închide circulația rutieră pe strada Gheorghe Doja, între bl. Z3 și bifurcația dinspre strada Louis Pasteur, înainte de Spitalul Județean. Decizia a fost luată joi, 25 octombrie, de Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea, măsura fiind necesară pentru execuția lucrării „Reabilitare rețele de canalizare menajeră și pluvială de pe strada Gheorghe Doja”.

La solicitarea SC Drumuri Bihor, s-a aprobat prelungirea devierii traficului rutier spre strada Universității pe traseul strada Sucevei – strada Horea – strada Ronald Reagan – strada Ceyrat – strada Universității până la data de 29 noiembrie 2018. În această zonă se execută lucrările la obiectivul „Construire pod peste Pârâul Peța între Calea Armatei Române – strada Universității”.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.