Back

Restricții prelungite în anumite zone ale Oradiei

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat miercuri, 31 octombrie, la solicitarea Companiei de Apă Oradea, prelungirea închiderii circulației rutiere pe strada Gheorghe Doja între bl.Z3 și bifurcația dinspre strada Louis Pasteur, înainte de Spitalul Județean, până în data de 15 noiembrie 2018, dar și prelungirea închiderii circulației pe strada Mihai Eminescu până în data de 23 noiembrie 2018. Pe aceste artere se lucrează la reabilitarea rețelelor de apă și de canalizare menajeră și pluvială.

Tot azi, la solicitarea SC Freyrom, s-a aprobat restricționarea circulației pe malul drept, pe străzile Sf. Apostol Andrei, Ady Endre și Szigligeti Ede, în perioada 01.11.2018 – 02.11.2018, pentru execuția lucrărilor la obiectivul ,,Construire pod peste râul Crișul Repede între strada Plevnei și strada Szigligeti Ede” (Podul Centenarului).

Municipalitatea orădeană mulțumește pentru înțelegere.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.