Back

Școala de Bani pe Roți ajunge la Oradea

Banca Comercială Română organizează joi, 11 octombrie, de la ora 11:00, în parcarea din Piața Emanoil un nou sezon al celui mai extins proiect de educație financiară din România, în camionul FLiP, special amenajat pentru a fi deopotrivă loc de joacă și sală de curs pentru cei mici. Prin intermediul acestuia, copiii cu vârste între 7 și 14 ani vor învăța concepte și noțiuni financiare, prin joc, fără să fie nevoiți să asculte definiții sau formule, ei având ocazia să treacă prin diferite etape de înțelegere și conștientizare a modului cum sunt folosiți banii în economie.

 Despre Școala de Bani pe Roți

Atelierele din Școala de Bani pe Roți se desfășoară într-un camion numit FLiP, a cărui remorcă modulară se transformă într-un loc de joacă cu dotări de ultimă generație, unde traineri specializați oferă cursuri interactive gratuite de educație financiară unui grup format din 15 elevi, timp de 90 de minute. Programul recurge la învățarea experiențială și jocuri pentru a-i ajuta pe cei mici să acumuleze cunoștințe despre cum circulă banii prin lume.

Aici puteți viziona și un film de prezentare a proiectului

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.