Back

Viceprimarul Mircea Mălan a premiat 62 de „cupluri de aur”

Miercuri, 21 noiembrie 2018, în sala festivă „Traian Moşoiu”, Primăria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, a organizat o nouă festivitate de premiere a familiilor care au împlinit  50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

„V-am invitat astăzi aici pentru că dorim să vă mulțumim și să vă asigurăm de toată prețuirea noastră. Dorim să vă mulțumim în primul rând pentru ceea ce ați făcut pentru orașul Oradea de-a lungul timpului. Ne bucurăm că se vorbește tot mai frumos despre orașul nostru. Este o realitate care se datorează nu numai muncii pe care o au și o duc cei de astăzi, care sunt în activitate, ci și eforturilor făcute de generațiile anterioare, de ceea ce fiecare dintre dumneavoastră ați făcut pentru acest oraș și pentru asta vă mulțumim”, a spus viceprimarul Mircea Mălan.

Cu această ocazie au fost invitate 62 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

„Pentru că suntem aproape de sărbătorile de iarnă și la câteva zile distanță de Ziua Națională a României, în numele tuturor colegilor din Primăria Oradea, al domnului primar Ilie Bolojan și al meu personal, vă dorim dumneavoastră și celor ce vă sunt dragi Sărbători fericite, sănătate și toate cele bune”, a spus viceprimarul Mircea Mălan la finalul ceremoniei.

Primăria Oradea reamintește cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani  în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri la camera 12, parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408.824.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.