Back

În an centenar, locuitorii din Holod au ridicat o troiță din lemn

 

Duminică, 9 decembrie 2018, a avut loc sfințirea troiței închinată martirilor comunei Holod, eveniment la care au luat parte oficialități ale Bihorului, precum și cetățenii dornici să-și manifeste respectul și recunoștința față de cei care și-au sacrificat viața în cele două războaie mondiale pentru România de azi.
Realizată în lemn, de către artistul popular Radu Lazăr, troița a fost ridicată la inițiativa unui grup de tineri din Holod, ideea primind sprijinul conducerii Primăriei, care a contribuit cu acoperirea costurilor soclului pe care a fost montat acest simbol al onorării fiilor satului căzuți la datorie față de neam și țară.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.