Back

Rezultatele Colectei de Crăciun

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a desfăşurat Colecta de alimente de Crăciun pentru copiii din centrele de zi în perioada 7 – 23 decembrie 2018, în centrele comerciale Era Shopping Park şi Selgros Cash & Carry.

În această perioadă s-au colectat: 146 litri de ulei, 100 kg de făină, 94 kg de orez, 66 kg de zahăr, 96 pungi de paste făinoase, 308 bucăți diferite dulciuri şi 120 bucăţi de conserve. Pe lângă produsele neperisabile au fost colectate şi alte produse cum ar fi: fructe, produse lactate etc.

În activitatea de colectare a alimentelor, pentru copiii din centrul de zi și cantina socială, au fost implicaţi 39 voluntari, care au desfăşurat 230 ore de voluntariat.

În același context, la Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”, elevii au strâns 88 litri de ulei, 37 kg de făină, 87 kg de orez, 206 kg de zahăr, 186 pungi de paste făinoase, 59 bucăți diferite dulciuri şi 261 bucăţi de conserve. pe care le-au donat Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea. Acţiunea de colectare a fost coordonată de doamna profesor Carmen Chiş cu ajutorul membrilor comisiei SNAC, fiind susţinută de direcţiunea liceului şi de Consiliul elevilor.

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea mulţumeşte tuturor celor implicaţi în această colectă, voluntarilor şi, în special, persoanelor care au făcut o faptă bună şi îi asigură pe donatori de faptul că toate donaţiile vor ajunge acolo unde este mare nevoie de acestea.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.