Back

Incendiu la Centrul de Plasament nr.4

În cursul dimineții de joi, în jurul orei 07:50 a izbucnit un incendiu la Centrul de Plasament nr. 4 Oradea, clădire aparținând Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Bihor. Cei opt beneficiari ai serviciilor DGASPC Bihor, tineri cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani erau la acea oră îmbarcați în microbuz, urmând a fi transportați la școli. Copiii și personalul au fost în afara oricărui pericol.

În cursul orelor amiezii, tinerii vor beneficia de consilierea unui psiholog, iar până la remedierea situației, vor fi cazați la Centru de plasament de tip familial Casa Curcubeului.

Conform primelor cercetări, declanșarea incendiului a fost semnalizată de echipamentul de protecție împotriva incendiilor, și totodată, clădirea de pe                str. Albinelor nr. 8 avea asigurare.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.