februarie 24, 2024 03:44

Plata impozitului online i-a adus unei orădence o zi de distracție la Aquapark

Astăzi, 25 ianuarie, a avut loc prima tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2019. Începută în anul 2017, campania pentru recompensarea cetățenilor și firmelor care achită online impozitele a ajuns la cel de-al treilea an de desfășurare, perioadă în care au fost desemnați 18 câștigători ai pachetelor de familie la Aquapark Nymphaea.

La prima tragere la sorți din acest an au fost înscriși contribuabilii care au plătit on-line în perioada 15 – 20 ianuarie, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.

Din cei 3.126 de contribuabili înscriși, prin extragere computerizată a fost desemnat câștigătorul Scheirer Gabriela-Mirela, proprietar, de pe strada 1 Decembrie. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, începând de luni, 28 ianuarie, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de o bonificație fiscală de 8% pentru plățile online și de 5% în cazul plăților la ghișee. De asemenea, cei care îl plătesc online pot câștiga, săptămânal prin tragere la sorți, până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark alături de familie (2 adulți și 2 copii sub 18 ani).

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 1 februarie.