Back

Ornamente din lemn. Povestea merge mai departe

Există obiecte prin care simți că persoana care le-a creat a pus o parte din ea acolo. Nu doar timpul și pasiunea, ci și sufletul. Am întâlnit un om care a încercat mai multe domenii în viață și s-a oprit acum la lemn. La ornamentele din lemn. Pentru el, lemnul nu înseamnă să-l folosească pentru a-l pune pe foc, ci un mijloc de a duce povești mai departe, cum este cazul cutiilor pentru sare folosite în secolul al XVIII-lea, exact în zona din imediata vecinătate a vechii vămi de sare de la Vadu Crișului-Tileagd, de pe cursul Crișului Repede.

Cu o experiență de viață impresionantă, mutat în zona Bihorului de mai bine de 11 ani, bucureșteanul Mugur Ene nu își rescrie doar povestea personală, ci redă viața lemnului prin obiectele pe care le creează cu multă pasiune în atelierul său situat într-o zonă de vis la doar 24 de km de Oradea.
Cutii pentru chei, obloane, pantofar, cutii pentru sare, șezlonguri, castele din lemn pentru copii sunt doar câteva din produsele realizate cu migală, pricepere și pasiune de către Mugur Ene.

Aici găsești câteva fotografii de la #Ornamentedinlemn:

https://photos.app.goo.gl/eWuooHW5eeGxB9Fa7

 

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.