Back

Primăria scoate la licitație amenajarea a trei coridoare verzi

Primăria Oradea a publicat pe site-ul instituției www.oradea.ro anunțul de participare la licitația privind contractarea serviciilor de proiectare și de execuție a lucrărilor pentru amenajarea a trei coridoare verzi în municipiul Oradea, respectiv în cartierul Veteranilor, pe str. Ion Bogdan și în Cartierul Soarelui.

Obiectivul de investiții este ”Elaborare proiect pentru autorizarea executării lucrărilor (PAC/DTAC), proiect tehnic de execuție (PT), asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru următoarele obiective de investiții: Lot 1 – Amenajare Coridor Verde din str. Coriolan Pop în cartierul Veteranilor, Lot 2 – Amenajare Coridor Verde din str. Ion Bogdan și Lot 3 – Amenajare Coridor Verde din str. Aurel Covaci în Cartierul Soarelui”.

Data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 9 aprilie 2019, ora 15:00. Informații suplimentare se pot obține accesând www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. SCN 1039435 din data de 13.03.2019.

Valoarea totală a lucrărilor pentru cele trei loturi este 10.369.701, 95 lei. Astfel valoarea estimată pentru Lotul 1 este – 1.692.104,25 lei, valoarea estimată pentru Lotul 2 este 3.817.282,20 lei, iar pentru Lotul 3 de 4.860.315,50 lei.

În ceea ce privește durata de execuție a lucrărilor, aceasta este: Lotul 1 – 8 luni (2 luni proiectul tehnic și 6 luni execuția lucrărilor),  Lotul 2  – 12 luni (2 luni pentru proiectul tehnic și 10 luni execuția lucrărilor), iar Lotul 3 – 7 luni (2 luni pentru proiectul tehnic și 5 luni execuția).

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.