Back

Școala Mamei reîncepe la Maternitatea Oradea

Începând de joi, 14 martie, ora 17:00, se dă startul oficial pentru o nouă ediție a sezonului de primăvară al Școlii Mamei. Timp de nouă săptămâni, în fiecare zi de joi, viitoarele mămici sunt așteptate la cursurile găzduite de Maternitatea Oradea – Staționarul III al Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Școala Mamei își propune să pregătească fizic și psihic gravida pentru naștere, lehuzie și creșterea copilului, conștientizarea importanței familiei, identificarea nevoilor de îndrumare și educare în rândul viitoarelor mame, dar și a familiilor, dirijarea condițiilor de igiena muncii și igiena alimentației în perioada sarcinii etc.

Înscrierea și programarea la curs se va face la telefon 0259 414630, interior 553, între orele 10:00-15:00, la Ambulatoriul Maternității sau pe site-ul www.școalamamei-oradea.ro.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.