Back

Licitație publică cu strigare pentru concesionarea unor parcele de teren în Cartierul Tineretului

Primăria Municipiului Oradea organizează a VII-a sesiune a licitației publice cu strigare pentru concesionarea a 22 parcele de teren, cu suprafața de 250 mp fiecare, situate în Oradea, zona Calea Clujului – Cartierul Tineretului, în vederea construirii de locuințe familiale. Prețul de pornire a licitației (redevența) este de 5,00 lei/mp/an, pasul de strigare fiind 1,00 leu. Data limită de depunere a ofertelor este 23 aprilie 2019, ora 09:00.

Plicurile, închise şi sigilate cu documentele de calificare, vor fi deschise de către Comisia de licitație în data de 23 aprilie 2019, ora 13:00, Sala Mică a Primăriei municipiului Oradea, Piața Unirii nr. 1, et. I.

Informațiile și documentația de atribuire, respectiv cererea de participare, planșa cu parcelele, lista parcelelor de teren și instrucțiunile privind licitația pot fi vizualizate accesând site-ul www.oradea.ro –  Informații de interes public – Secțiunea Licitaţii.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.