Back

S-a semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor la Varianta de Ocolire Săcuieni

Astăzi, 30.09.2019, în urma procedurii de achiziție publică, a fost semnat contractul ”Proiectare și execuție pentru remedierea lucrărilor existente și finalizarea lucrărilor rămase de executat la obiectivul Varianta de Ocolire Săcuieni”.
Contractul a fost semnat între CNAIR SA, prin DRDP Cluj, în calitate de Beneficiar și SC ANTREPRIZĂ DE REPARAȚII ȘI LUCRĂRI ARL CLUJ SA, în calitate de Antreprenor.
Valoarea contractului este 42.835.606,04 de fără TVA, durata de execuție este de 12 luni, iar perioada de garanție, de 36 de luni.
Varianta de Ocolire Săcuieni are o lungime de 7,623 km.
Obiectul contractului îl reprezintă remedierea lucrărilor existente și finalizarea lucrărilor rămase de executat la obiectivul Varianta de Ocolire Săcuieni.
Proiectul tratează realizarea Variantei de Ocolire a orașului Săcuieni, cu desprindere din DN 19, intersectarea DJ 767A și DN 19B și revenirea în DN 19.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.