Back

Jocuri logice oferite GRATUIT de ASociația Logic Club România

Începând de luni, 16 decembrie, săptămânal, iubitorii de jocuri logice („puzzles”, cum sunt acestea cunoscute în lumea largă) pot descărca gratuit genuri variate de jocuri logice, de pe site-ul Asociației „Logic Club” România. Asociația este una non-profit, iar din anul 2005 a re-afiliat țara noastră la Federația Internațională de Puzzle (World Puzzle Federation), for mondial care organizează anual, în diferite țări, Campionatele Mondiale de Puzzle și Sudoku.
Jocurile publicate pe pagina web a Asociației „Logic Club” România sunt însoțite și de soluții, astfel că răspunsurile pot fi vizualizate chiar dacă nu „vă iese” dezlegarea.
Site-ul poate fi găsit dând căutare pe „Google”: Asociația „Logic Club” România, sau direct, accesând link-ul www.geocities.ws/logic-club

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.