Back

Moș Crăciun sosește sâmbătă dimineața în Gara Oradea

La invitația Primăriei Oradea, Moș Crăciun va veni și în acest an în orașul nostru, el urmând să sosească cu trenul sâmbătă, 21 decembrie, la ora 10:00, putând fi întâmpinat de copii pe peronul Gării Oradea.

Astfel, Moșul va împărți cadouri copiilor prezenți, iar la ieșirea din gară se va urca în Autocarul Turistic al Orașului care îl va duce spre centru, pe traseul Gara Oradea – str. Olimpiadei – B-dul Decebal – Sensul giratoriu Biserica Emanuel – str. Tudor Vladimirescu – Piața Unirii, destinația Moșului fiind căsuța sa, amenajată în cadrul Târgului de Crăciun.

Aici, Moșul le va da cadouri celor prezenți, iar apoi se va retrage pentru a se odihni în vederea așteptării sărbătorii de Crăciun.

Primăria Municipiului Oradea a pregătit pentru Moș Crăciun un număr de 1200 de pachete cu dulciuri, cu scopul de a fi oferite copiilor din Oradea.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.