iunie 13, 2024 06:00

Impozite 2020 Oradea: Online câștigi dublu

Direcția Economică a finalizat procedurile de deschidere a noului an fiscal înainte de termenul anunțat inițial, astfel că, începând de azi, 13 ianuarie, se reia încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local.

Primăria Oradea oferă reduceri diferențiate celor care achită integral obligațiile, oricând până la data de 31 martie 2020, după cum urmează:

A. În cazul achitării la Primărie – sala ghișeelor, poștă, C.E.C., prin P.O.S., prin internet banking sau prin ordin de plată:

– 4% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice;

– 4% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice;

– 4% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice.

B. În cazul achitării online prin intermediul site-urilor www.oradea.ro, www.ghiseul.ro și aplicația „Plata Impozite MobilePay”:

– 8% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice;

– 8% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice;

– 8% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice.

Concomitent se desfășoară campania “PLĂTEȘTE IMPOZITUL ONLINE ȘI CÂȘTIGĂ O ZI DE DISTRACȚIE LA AQUAPARK NYMPHAEA”, prin care Primăria Oradea va premia persoanele și firmele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2020 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.