iulie 15, 2024 00:31

A plătit impozitul și a cîștigat o zi de distracție la Aquapark

Costolaș Gheorghe și Daniela sunt câștigătorii unei noi extrageri la sorți din cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2020. Joi, 6 februarie, a avut loc o nouă tragere la sorți pentru contribuabilii care și-au plătit integral și online, în perioada 27 ianuarie – 2 februarie, impozitele datorate pentru anul în curs.

Prin extragere computerizată au fost desemnați câștigători Costolas Gheorghe și Daniela, proprietaride pe strada Moldovei. Aceștia vor fi înștiințați prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Primăria Oradea premiază persoanele și firmele care plătesc online taxele și impozitele datorate pe anul 2020 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de o bonificație fiscală de 8% pentru plățile online și de 4% în cazul plăților la ghișee.

De asemenea, cei care îl plătesc online pot câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark alături de familie (2 adulți și 2 copii sub 18 ani).

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, joi.