Back

S-a dat publicității procedura de atribuire a locurilor pentru vânzarea florilor de 8 Martie

Municipalitatea orădeană a dat publicității procedura de atribuire a locurilor de pe domeniul public destinate vânzării florilor, felicitărilor și aranjamentelor florale cu ocazia zilei de 8 Martie. Prețul de pornire a licitației este de 5 lei/mp/zi pentru locuri de 2 mp. Termenul limită de depunere a ofertelor este 24 februarie, ora 09:00. Închirirea spațiilor se va face pentru perioada 6 – 9 martie 2020.

Iată lista celor 10 locații stabilite de Primăria Municipiului Oradea pentru perioada mai sus menționată, cu precizarea că pentru fiecare dintre acestea sunt disponibile cinci spații de câte 2 mp fiecare:

– Str. Republicii (str. Iosif Vulcan – str. R. Ciorogariu)

– Str. Republicii (str. R. Ciorogariu – str. M. Eminescu)  

– Str. Republicii (str. M. Eminescu – str. Gh. Dima)

– Platou Piața Unirii, zona dinspre stația de tramvai

– B-dul Decebal colț cu str. Primăriei

– Calea Aradului/Aviatorilor – Grădinița nr.44

– Str. Războieni (stația de autobuz Bunexim)

– Str. Transilvaniei – intersecție cu str. Moldovei

– Piața București – zona stației de tramvai

– Parc 1 Decembrie – dinspre stația de tramvai E. Gojdu

Informațiile și Documentația de atribuire le găsiți accesând site-ul www.oradea.ro, secțiunea licitații. Dacă doriți să ridicați documentația de la sediul instituției, trebuie să știți că aceasta vă este pusă la dispoziție după achitarea la casierie a sumei de 40 lei.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.