Back

Clubul Rotary Oradea 1113 a demarat o strângere de fonduri pentru spitalele bihorene

În contextul răspândirii virusului Covid-19, Rotary Club Oradea 1113 lansează un apel de solidaritate și donații de bani pentru sprijinirea sistemului medical bihorean în lupta cu acest virus contagios.

IMPORTANȚA CAMPANIEI DE DONAȚIE

Afluxul mare de cazuri noi de coronavirus pune la grea încercare sistemul medical bihorean și național. Tocmai de aceea, este absolut necesar să ne unim și să facem donații ca personalul medical să beneficieze de toate condițiile de protecție necesare. 

Pe lângă sfaturile autorităților de a rămâne acasă și de a respecta măsurile de igienă, este momentul să ne unim pentru o cauză nobilă: aceea de a contribui la dotarea spitalelor bihorene și la sprijinirea personalului medical.

CUM TE POȚI IMPLICA?

Donează 15, 50, 100 RON sau o altă sumă dorită de tine pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19. Donațiile se pot face direct pe site-ul rotary1113.ro sau prin virament bancar în contul de mai jos:

ASOCIATIA ROTARY CLUB ORADEA 1113  

  • sediul în Sat Santion Nr.343/C, Bors, jud. Bihor,
  • CUI 34169250, 
  • nr. Registru special Judecatoria Oradea 15/A/13.02.2015, 
  • cont bancar RO44 BACX 0000 0011 0348 2001 – deschis la Unicredit Bank

UNDE AJUNG DONAȚIILE TALE?

Toate fondurile colectate vor fi direcţionate către Spitalul Clinic Municipal Dr.Gavril Curteanu şi vor fi utilizate pentru achiziționarea de echipamente medicale și materiale sanitare necesare pentru a putea spori resursele cu care medicii și personalul medical salvează vieți. 

Recent, Cluburile Rotary din Bihor au strâns, în urma unei campanii de donații, suma de 165.000 lei cu care au contribuit la achiziționarea unui aparat de testare coronavirus. 

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.