Back

Modificare de program la Evidența Populației

Biroul de Evidență a Persoanelor Oradea aduce la cunoștința publicului faptul că, începand cu data de 30.03.2020, programul de lucru cu publicul se modifică astfel: luni – vineri în intervalul orar 08: 00 – 16:00.

Totodată, pe perioada stării de urgență vor fi eliberate acte de identitate doar pentru situații deosebite care implică pierderea, furtul ori distrugerea documentului de identitate.

Prin urmare, programările online pentru depunerea documentelor în vederea obținerii actelor de identitate pentru unul din motivele indicate mai sus, se vor putea face:

  • luni – joi pentru intervalul orar 08:00 – 15:45 la ghișeele nr. 1,2,3 și 4
  • vineri pentru intervalul orar 08: 00 – 15:45 la ghiseele 1,2 și 3.
Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.