aprilie 20, 2024 05:40

SuperTeach, o conferință de succes pentru dascăli și elevi

Sala de spectacole a Filarmonicii din Oradea s-a dovedit a fi neîncăpătoare sâmbătă, 7 martie, la prima ediție locală a Conferinței SuperTeach, eveniment la care erau așteptați peste 460 de profesori.

SuperTeach este un program inițiat în 2017 pentru profesorii din România și care își propune să schimbe sistemul educațional românesc.

Proiectul face acest lucru plecând de la pilonul de bază al educației – cadrele didactice, cărora le oferă acces la specialiști în educație, programe de formare și comunități prin care aceștia pot descoperi noi metode de predare și relaționare cu copiii.

Obiectivul ultim al proiectului este dezvoltarea de tinere generații de oameni creativi, empatici, colaborativi și pregătiți pentru meseriile viitorului.

Până în prezent, SuperTeach a ajuns la peste 9.400 de profesori, care au descoperit ce înseamnă Mentalitatea Deschisă în Educație, unii dintre aceștia urmând mai departe, în mod GRATUIT, și programul de formare cu același nume.  

Acest lucru a avut un impact pozitiv pentru zeci de mii de elevi la nivel național.

Fondatorii proiectului sunt Dragoș Anastasiu – CEO Eurolines Group, Felix Tătaru – Președinte GMP Group și fondator Itsy Bitsy FM, Cristina Gheorghe – fondatoare a Institutului Dezvoltării Personale și Alex Ghiță – fondator EDUCATIVA).