Back

Când și ce țări își deschid granițele pentru turiști?

Conform unui comunicat de presă al agenției eSky.ro, cinci state își deschid granițele pentru a primi turiști. Iată lista acestora:

Spania. Turiștii străini vor putea vizita din nou Spania începând cu 1 iulie, fără a fi nevoie să se supună carantinei.
Cipru. Deschide frontierele începând cu 9 iunie, intrarea se va face cu un rezultat negativ documentat de COVID-19. IMPORTANT: Statul Cipriot va plăti vacanța dvs. dacă rezultatul testului la întoarcere este pozitiv!
Muntenegru. De la 1 iunie, granițele vor fi deschise pentru mai multe țări. Certificatul rezultatului negativ COVID-19 va fi solicitat. Muntenegru este oficial prima țară fără cazuri de coronavirus.
Georgia. Georgia va fi gata să întâmpine turiștii începând cu 1 iulie.
Serbia. Începând cu 22 mai, granițele sârbești au fost deschise pentru turiștii străini, fără carantină obligatorie.
Iceland. Țara își va ușura restricțiile și va deschide granițele până cel târziu pe 15 iunie, fără carantină obligatorie.

În ceea ce privește companiile aeriene, liderul german Lufthansa va reporni zborurile către 20 de destinații de la mijlocul lunii iunie, inclusiv în Mallorca, Creta, Rodos, Faro, Veneția, Ibiza și Malaga. Zborurile vor fi operate din centrul principal din Frankfurt. easyJet intenționează repornirea oficială pentru 15 iunie, lansând zboruri către Franța, Spania, Portugalia, Elveția și zboruri interne în Marea Britanie.
Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.